آموزش روش های حذف اکانت کلاب هاوس

حذف اکانت کلاب هاوس - وب سایت برتر رایانه

در اکثر شبکه‌ های اجتماعی امکان حذف اکانت یا دیلیت اکانت کردن پیج وجود دارد. در واقع دلایل مختلفی باعث می ‌شود تا کاربران بخواهند اکانت خود را در شبکه های اجتماعی مختلف به صورت کامل پاک کرده و دیگر در آن فعالیتی نداشته باشند. این امکان در شبکه اجتماعی کلاب هاوس نیز فراهم است و در صورتی که از فضای کلاب هاوس خوشتان نیامده و یا به هر دلیلی قصد پاک کردن حساب کاربری تان را دارید می توانید ادامه این مطلب را مطالعه کرده و از آموزش تصویری که در رابطه با حذف اکانت کلاب هاوس ارائه می ‌شود استفاده کنید. امیدواریم این مطلب مورد توجه تان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: بهترین برنامه های جایگزین کلاب هاوس

آموزش حذف اکانت کلاب هاوس به صورت موقت

در شبکه اجتماعی کلاب هاوس مانند دیگر انواع سوشال مدیا از جمله اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ و… امکان دیلیت اکانت موقت وجود دارد. بنابراین شما می توانید برای مدت زمان ۳۰ روزه اکانت خود را پاک کنید و پس از آن در صورت تمایل مجدداً وارد حساب کاربری تان شده و یا آن را به طور کامل پاک نمایید. بنابراین برای حذف اکانت کلاب هاوس به صورت موقت مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا وارد این اپلیکیشن شده و پس از آن روی پروفایل تان ضربه بزنید. (پروفایل کاربران در کلاب هاوس در قسمت بالا و سمت راست قرار می گیرد).

روی آیکون چرخ دنده تپ نمایید تا وارد تنظیمات کلاب هاوس شوید.

پاک کردن حساب کاربری کلاب هاوس

در صفحه جدید گزینه Accounts را انتخاب کرده و پس از آن روی Deactivate Account تپ نمایید.

حذف اکانت کلاب هاوس به صورت موقت

به این صورت توضیحاتی برای شما ارائه می شود که پس از مطالعه آن می توانید با انتخاب گزینه I Understand. Deactivate Account حساب کاربری تان را به طور کامل پاک کنید.

روش های دیلیت اکانت کلاب هاوس

در صورتی که این توضیحات را مطالعه کنید متوجه خواهید شد که اکانت تان تا مدت ۳۰ روز از دسترس دیگران خارج شده و در این مدت اگر مجدداً وارد حساب کاربری خود شوید اکانت تان مجدداً فعال خواهد شد. اما در صورتی که به هیچ عنوان وارد حساب کاربری خود نشوید با گذشت مدت زمان ۳۰ روزه دیلیت اکانت به صورت کامل و غیر قابل بازگشت انجام می شود و پس از آن امکان بازیابی یا ریکاوری اطلاعات وجود ندارد.

مطالعه بیشتر: همه چیز در رابطه با شبکه اجتماعی کلاب هاوس و نحوه عضویت در آن

حذف اکانت کلاب هاوس به صورت دائمی با تایید آدرس ایمیل

توضیحاتی که در قسمت قبل ارائه شد برای حذف اکانت کلاب هاوس به صورت دائمی نیز کاربردی است و برای این کار نیز لازم است تا همان مراحل را طی کنید و سپس به مدت ۳۰ روز به هیچ عنوان وارد اکانت کاربری تان نشوید. اما در صورتی می توانید دیلیت اکانت حساب خود را کامل کنید که ایمیلی تایید شده به پروفایل تان اضافه کرده باشید.

در واقع در هنگام ثبت نام در کلاب هاوس لازم است تا ایمیلی را وارد کنید اما پس از آن هشداری برایتان ارسال می شود که در آن از شما خواسته خواهد شد تا ایمیل خود را تایید کنید.

برای این کار ابتدا پروفایل خود را انتخاب کرده و سپس بررسی کنید که در کنار @ نقطه قرمزی وجود دارد یا خیر!

در صورتی که نقطه قرمز را مشاهده کردید به این معنی است که حساب خود را تایید نکرده اید و به این صورت امکان دیلیت اکانت کردن کلاب هاوس برای تان وجود نخواهد داشت. بنابراین این برای این کار روی @ ضربه بزنید.

تایید آدرس ایمیل در کلاب هاوس

حال در صفحه جدید ایمیل خود را وارد کرده و پس از آن گزینه Verify را انتخاب کنید.

به این صورت پیامی برای تان ارسال خواهد شد که در آن گزارش می شود که ایمیلی به این آدرس ارسال شده است.

حذف اکانت کلاب هاوس به صورت دائم

بنابراین لازم است تا به ایمیل خود رفته و سپس روی لینکی که کلاب هاوس برای تان ارسال کرده تپ نمایید.

به این ترتیب می توانید وارد اکانت خود شده و سپس آن را حذف کنید.

بیشتر بخوانید: لایو چهار نفره در اینستاگرام با قابلیت Live Room

سخن آخر

در این مطلب در رابطه با حذف حساب کاربری کلاب هاوس اطلاعات کاملی در اختیارتان قرار داده شد که امیدواریم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. همچنین در صورتی که تا به حال از این شبکه اجتماعی استفاده نکرده اید می توانید از مطالب مربوط به آن در سایت برتر رایانه دیدن کرده و در رابطه با نحوه عضویت در کلاب هاوس اطلاعات کاملی به دست آورید. در این سایت می توانید آموزش های تصویری و تست شده در رابطه با شبکه های اجتماعی یا نرم افزار های مختلف را مشاهده کنید. همچنین امکان دانلود اپلیکیشن های گوناگون و بازی های پرطرفدار نیز برای تان فراهم خواهد بود.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *