روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

learn-how-to-check-system-specifications-in-windows-11-pic-6

به عنوان یکی از مهم ترین کارهایی که بعد از خرید کامپیوتر و لپ تاپ باید انجام داد می ‌توان به بررسی مشخصات آن اشاره نمود. این اطلاعات که عمدتاً مربوط به سخت افزار سیستم می باشد کمک می کند تا نرم افزار ها را به درستی نصب کنید. همچنین اگر قصد خریداری سخت افزار دیگری را دارید این اطلاعات به شما کمک می کند تا سازگار ترین محصول را برای سیستم خود انتخاب نمایید. روشن است که تمامی افراد قبل از خرید لپ تاپ مشخصات و ویژگی های آن را بررسی می‌ کنند اما در بیشتر موارد بخشی از این اطلاعات فراموش می ‌شود و با گذشت مدت زمان طولانی به یاد آوردن آن سخت است. از آنجایی که برای نصب بازی ، نرم افزار و… مطلع بودن از این مشخصات اهمیت دارد ، در این مطلب روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱ را آموزش خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: نکاتی که در هنگام خرید لپ تاپ باید به آنها توجه کنید

ساده ترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

یکی از مواردی که در نصب و اجرای نرم افزار ها مشکل ایجاد می کند عدم توجه به توانایی سیستم و مشخصات آن می باشد. اگر اطلاعات کامل سیستم را به یاد نمی آورید می توانید از روش های زیر برای دسترسی به آن ها کمک بگیرید:

از طریق تنظیمات: برای مشاهده مشخصات هارد و دیگر موارد سخت افزاری در ویندوز ۱۱ روی منوی استارت کلیک کنید و وارد بخش تنظیمات شوید. سپس از سمت چپ صفحه System را انتخاب نمایید و About روی بزنید. در این بخش اطلاعات system type ، RAM ، Product ID و… به شما نمایش داده می شود.

ساده ترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

از طریق System Information: همچنین برای دسترسی به مشخصات گرافیک و… در ویندوز ۱۱ می ‌توانید از این روش کمک بگیرید. به این منظور در مرحله اول روی منوی استارت کلیک کنید و عبارت System Information یا msinfo را در فیلد جستجو تایپ کنید. سپس نزدیک ترین گزینه را انتخاب نمایید. روی System Summary بزنید تا بتوانی مشخصات سیستم را مشاهده کنید.

کاربردی ترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

همچنین برای دیدن جزئیات کارت گرافیک روی Components و Display دوبار کلیک نمایید. به علاوه در بخش Storage و قسمت Drives میزان فضا و اندازه درایو ها نمایش داده می شود.

استفاده از DirectX Diagnostic Tool: کمک گرفتن از DirectX Diagnostic Tool نیز یکی دیگر از روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱ می باشد. برای استفاده از این روش دکمه های Win + X را فشار دهید و در کادر جستجو عبارت dxdiag را وارد نمایید. سپس OK را بزنید و وارد سربرگ System شوید.

بهترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز 11

در این قسمت اطلاعات کلی سیستم به شما نمایش داده می شود. شما می توانید برای مشاهده اطلاعات کارت گرافیک و اطلاعات صوتی به ترتیب وارد سربرگ Display و Sound شوید. سپس برای ذخیره اطلاعات روی دکمه Save All Information بزنید.

پیشنهاد می شود مطلب آموزش روش های حل مشکل آپدیت ویندوز ۱۱ را نیز مطالعه نمایید.

کاربردی ترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

استفاده از Command Prompt یا PowerShell: برای مشاهده مشخصات مادربرد در ویندوز ۱۱ وارد منوی استارت شوید و Windows Terminal را انتخاب کنید. سپس در پنجره باز شده روی Open a new tab بزنید و Command Prompt یا PowerShell را انتخاب نمایید. در مرحله بعد عبارت Systeminfo را تایپ کنید و دکمه Enter را بزنید.

بهترین روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز 11

اطلاعاتی که در این قسمت به کاربر نمایش داده می شود از مشخصاتی که در بخش Settings ذکر شده است کامل تر می باشد.

از طریق Task Manager: از طریق Task Manager نیز می توانید به اطلاعات مربوط به کارت شبکه در ویندوز ۱۱ دسترسی پیدا کنید. بعد از این که وارد Task Manager شدید روی سربرگ Performance بزنید و از سمت چپ گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید تا جزئیات آن به شما نمایش داده شود.

استفاده از برنامه Speccy: از دیگر روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱ این است که از برنامه Speccy کمک بگیرید. روی دکمه Download Free Version بزنید و سپس Windows + E را فشار دهید. در مرحله بعد پوشه ای که فایل را بعد از نصب درون آن ذخیره کردید در File Explorer انتخاب کنید و بعد از نصب برنامه وارد آن شوید. در بخش Summary این برنامه اطلاعات به صورت خلاصه وار در اختیار شما قرار می گیرد. با این حال می توانید برای دسترسی به اطلاعات کامل تر با جزئیات بیشتر روی سربرگ های مورد نظر کلیک نمایید. همچنین برای ذخیره این اطلاعات باید روی File کلیک کنید و Save as Text file را بزنید.

آموزش کامل روش های بررسی مشخصات سیستم در ویندوز ۱۱

بیشتر بخوانید: آموزش روش های حل مشکل CPU در نصب ویندوز ۱۱

مواردی که در این مطلب به آن ها اشاره داشتیم کاربردی ترین روش هایی هستند که می توانید از آن ها برای دسترسی به اطلاعات سیستم خود استفاده نمایید. با توجه به اهمیت سطح سیستم در نصب نرم افزار ها امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد.