بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ | آموزش واتساپ

بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر اصلی

یکی از پیام رسان هایی که برای ارتباط های مجازی مورد استفاده قرار می گیرد واتساپ می باشد . از واتساپ برای چت کردن و همچنین استوری گذاشتن استفاده می شود . همان طور که اطلاع دارید در تمامی پیام رسان ها ویژگی به نام بلاک وجود دارد که می‌ توان به وسیله آن افراد مزاحم را بلاک نمود و دسترسی آن ها را کوتاه کرد ، به این طریق آن ها نمی توانند برای شما پیام بگذارند . بلاک شدن توسط دیگر افراد در واتساپ بسیار اتفاق می افتد به همین علت افراد علاقمندند تا بدانند که چه کسانی آنها را بلاک کرده اند . در این مقاله قصد داریم تا روش های فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ را به طور کامل توضیح دهیم لطفاً در ادامه همراه ما باشید .

بیشتر بخوانید : تغییر تصویر پس زمینه در واتساپ

روش های فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ

همان طور که گفته شد از قابلیت بلاک برای قطع دسترسی افراد مزاحم استفاده می شود اما گاهی افراد شما را بدون هیچ دلیلی بلاک می کنند . در این مقاله چند روش برای فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ را در اختیار شما قرار می دهیم تا به این طریق بتوانید افرادی که شما را بلاک کردند را شناسایی نمایید . در ابتدا وارد برنامه شوید و در صورتی که این برنامه را روی گوشی موبایل خود ندارید آن را از اپ استور ها دانلود و نصب کنید و روش های زیر را انجام دهید :

شناسایی افرادی که بلاک مان کرده اند از طریق آخرین بازدید

برای این کار وارد برنامه واتساپ شوید روی آیکون Chats کلیک نمایید.

بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر سه

در مرحله بعد شما می توانید از بین تمامی مخاطبان خود چت مورد نظر را انتخاب کنید، سپس بررسی کنید که فرد مورد نظر آنلاین است یا نه ؟

در صورتی که فرد شما را بلاک نکرده باشد گزینه آنلاین یا در صورت آفلاین بودن Last Seen آن در کنار عکس پروفایل مشخص خواهد شد ، اما اگر فرد شما را بلاک کرده باشد هیچ نوشته ای در کنار عکس پروفایل او وجود ندارد.

بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر دو بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر یک

هم چنین بخوانید : نحوه ارسال لوکیشن در واتساپ

ارسال پیام برای فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ

روش قبل با توجه به تنظیماتی که برای حفظ حریم خصوصی در واتساپ وجود دارد تا حدودی ناکارآمد است ، به همین دلیل در صورتی که قصد دارید به بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ پی ببرید از روش ارسال پیام استفاده کنید .

روی آیکون چت کلیک کنید و کاربر مورد نظر خود را انتخاب کنید و پیامی برای او ارسال نمایید

توجه کنید که هنگامی که شما به شخصی در واتساپ پیام می فرستید، تیک اول نشانگر آن است که پیام شما به سرور های واتساپ رسیده است و تیک دوم یعنی پیام شما به دست فرد مورد نظر رسیده و همچنین زمانی که کاربر پیامتان را مشاهده کند این دو تیک به رنگ آبی تغییر می کنند ، اما در صورتی که بلاک شده باشید تنها یک تیک در کنار پیامتان ایجاد می شود . البته گاهی افراد واتساپ را از روی موبایل خود پاک می کنند و به همین علت پیام شما تنها یک تیک خواهد خورد . در صورتی که هنوز هم اطمینان ندارید روش بعدی را انجام دهید :

بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر شش

ایجاد گروه برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ

یک گروه در واتساپ ایجاد نمایید و در کنار یک یا دو کاربر دیگر ، فرد مورد نظر را نیز اضافه کنید و سپس تیک ایجاد گروه را بزنید .

بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ - تصویر پنج

در صورتی که فرد به گروه شما اضافه نشد به احتمال بالا توسط او بلاک شده اید . برای اطمینان می توانید روش های دیگر را انجام دهید تا از این موضوع اطمینان حاصل نمایید.

در صورت مطالعه مقاله آموزشی مخفی کردن استوری واتساپ بر روی لینک آموزشی کلیک کنید

چک کردن تصویر پروفایل برای فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ

وارد گفت و گوی فرد مورد نظر شوید و روی عکس پروفایل او ضربه بزنید. زمانی که کاربر شما را مسدود کرده باشد به هیچ عنوان پروفایل او برای شما تغییر نمی کند و نمی توانید تغییرات پروفایل را مشاهده کنید . برای اطمینان از بلاک شدن توسط دیگران در واتساپ ، در صورتی که فرد دیگری از دوستان یا افراد خانواده تان شخص مورد نظر را در میان مخاطبان خود دارد ، از طریق موبایل او پروفایل کاربر را چک کنید و از بلاک شدن اطمینان حاصل کنید .

تماس صوتی و تصویری برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ

در صورتی که از بلاک شدن خود اطمینان ندارید ، یک تماس صوتی با شخص مورد نظر برقرار کنید . اگر روی گزینه تماس کلیک کردید ولی تماس گرفته نشد به این معناست که یا فرد مورد نظر شما را بلاک کرده و یا اینکه از طریق تنظیمات واتساپ این گزینه را غیرفعال کرده است .

همانطور که مشاهده کردید روش قطعی برای فهمیدن بلاک شدن در واتساپ وجود ندارد و شما می توانید برای اطمینان از بلاک شدن تمامی روش های بالا را انجام دهید و همچنین با چند اکانت واتساپ ، این کار را دوباره انجام دهید تا از این موضوع اطمینان حاصل نمایید.

امیدواریم این مقاله در فهمیدن بلاک شدن توسط دیگران در برنامه ی واتساپ مورد پسند شما واقع شده باشد و با استفاده از راهکارهای موجود در آن متوجه مسدود شدن خود توسط دیگر کاربران شده باشید.

با تشکر از همراهی شما

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *