دو روش حذف اکانت فیس بوک در گوشی و کامپیوتر

غیر فعال سازی یا حذف اکانت فیس بوک در گوشی آیفون
برتر رایانه - پاسخگویی به مشکلات کامپیوتری

کاربرانی که اکانت فیس بوک خود را به دلایل مختلف بخواهند حذف یا غیر فعال نمایند و مدتی از آن استفاده نکنند و یا بخواهند به طورکامل از شبکه اجتماعی دیگری استفاده نمایند ما در این مقاله به دو روش غیر فعال سازی یا حذف اکانت فیس بوک می پردازیم تا کاربران فیس بوکی بتوانند به طور موقت یا دائمی اکانت خود را غیر فعال یا حذف نمایند .

با کلیک بر روی کمک رایانه می توانید سؤالات کامپیوتری خود را با کارشناسان برتر رایانه حل نمایید .

غیر فعال سازی یا حذف اکانت فیس بوک در گوشی آیفون

ابتدا وارد فیس بوک شوید .

در صورتی که برای آخرین بار گزینه خروج فیس بوک را زده اید یا همان log out کرده اید ، اول باید پسورد و ایمیل تان را وارد نمایید و سپس بر روی sign in کلیک نمایید .

وارد برنامه شوید و بر روی آیکون سه خط عمودی در گوشه سمت راست در قسمت پایین گوشی ضربه بزنید .

صفحه را به پایین بکشید و بر روی Setting کلیک نمایید .

حالا بر روی Account Settings ضربه بزنید .

بر روی گزینه General لمس کنید .

حالا بر روی گزینه Manage Account بزنید ، این گزینه در پایین صفحه وجود دارد .

بر روی Deactivate مقابل گزینه Account کلیک کنید .

رمز عبور فیس بوک خود را وارد نمایید و دکمه ادامه را بزنید .

در صفحه حذف اکانت فیس بوک دلیل حذف یا غیر فعالسازی اکانت خود میان گزینه های موجود علامت دار کنید .

پس از انتخاب  دلیل Deactive  کردن فیس بوک خود بر روی دکمه Close ضربه بزنید .

در نهایت با انتخاب این گزینه اکانت تان حذف می شود .

توجه داشته باشید در صورتی که بخواهید مجدد وارد برنامه فیس بوک شوید می توانید گزینه Logging back بزنید . تا بتوانید هر زمان که بخواهید مجدداً اکانتتان را فعال نمایید .

دو روش حذف اکانت فیس بوک در گوشی و کامپیوتر

غیر فعال سازی یا حذف اکانت فیس بوک در کامپیوتر

ابتدا وارد وب سایت فیس بوک شوید ، وارد صفحه اصلی شوید .

در صورتی که آخرین بار فیس بوک خود را log out کردید حتماً باید ایمیل یا شماره موبایل و رمز عبور خود را وارد کنید .

حالا بر روی Log in بزنید تا وارد فیس بوک شوید .

سپس بر روی فلش پایین ضربه بزنید . این آیکون در بالای صفحه و در کنار علامت ؟  بزنید تا منو باز شود .

بر روی تنظیمات کلیک کنید و بر روی General کلیک کنید . این گزینه در بالای صفحه و سمت چپ وجود دارد .

بر روی گزینه Manage Account کلیک کنید .

بر روی دکمه Deactive your account کلیک نمایید .

در فیلد باز شده در قسمت پسورد رمز عبورتان را وارد کنید و در آخر گزینه Continue را کلیک کنید تا به صفحه غیر فعالسازی هدایت شوید .

در لیست گزینه های Reason for leaving دلیل دی اکتیو کردن و حذف اکانت خود را انتخاب و علامت دار کنید .

معمولاً گزینه ی اول را انتخاب نمایید در صورتی که نمی خواهید اکانت تان به طور دائم حذف شود تعیین نمایید که چه مدت می خواهید اکانت حذف و به طور خودکار مجدد فعال شود .

در آخر بر روی دکمه Close کلیک نمایید .

توجه نمایید که فیس بوک به جای حذف یا غیر فعال کردن اکانت تان پیشنهاد خروج و یا اضافه کردن دوستانتان را ندهد .

برای اطمینان کامل بر روی گزینه های خروج نگاهی بیاندازید :

• گزینه ایمیل ⇐ برای دریافت نکردن فیس بوک است که این گزینه را تیک دار کنید .

• گزینه پیام ⇐ در صورت علامت دار نکردن این گزینه این امکان وجود دارد که دوستانتان برایتان پیام ارسال نمایند .

• گزینه حذف پیام ها ⇐ اگر برنامه نویس هستید با علامت دار کردن این گزینه می توانید برنامه هایتان را از فیس بوک پاک کنید .

در نهایت با کلیک بر روی دکمه آبی رنگ Deactive Now مجدداً رمز عبورتان را وارد و اکانت فیس بوک تان به درستی حذف می شود .

هم چنین در صورت غیر فعال سازی موقت اکانت فیس بوک ایمیل و رمز عبورتان را وارد نمایید و در آخر روی Log in کلیک کنید .

امیدوارم توانسته باشید با استفاده از دو روش حذف اکانت فیس بوک حساب کاربری خود را غیر فعال نمایید .

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *