مهمترین دلایل هنگ کردن گوشی اندروید

the-most-important-reasons-to-hang-android-phone-pic-4

در صورتی که بیش از ظرفیت گوشی موبایل از آن انتظار داشته باشید احتمال هنگ کردن گوشی وجود دارد. در واقع موارد مختلفی مانند استفاده همزمان از چند اپلیکیشن سنگین و یا عدم انجام به ‌روز رسانی ‌های سیستم عامل باعث اختلال در عملکرد گوشی های اندرویدی می شود. این مسئله ربطی به مدل گوشی شما ندارد و بهتر است تا حتماً در رابطه با ظرفیت و کارایی موبایلتان اطلاعاتی کسب کرده و بیشتر از آن از گوشی خود استفاده نکنید. اما با توجه به این که موارد متعددی باعث ایجاد این نوع اختلالات می شود در ادامه این مطلب قصد داریم تا به بررسی مهم ترین دلایل هنگ کردن گوشی اندروید بپردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه تان قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: راه های رفع مشکل ریستارت شدن خودکار گوشی موبایل

بررسی راهکار ها و دلایل هنگ کردن گوشی اندروید

ری استارت کردن موبایل

همان طور که گفته شد دلایل بسیاری باعث هنگ کردن گوشی اندروید می شود اما راهکار های ساده ای برای حل این مشکل وجود دارد. یکی از این راهکار ها راه اندازی مجدد گوشی است؛ به این صورت اختلالات نرم ‌افزاری ایجاد شده از بین می ‌روند و سرعت موبایل تان افزایش خواهد یافت. خوشبختانه ری استارت کردن گوشی آسیبی به آن نمی رساند بنابراین شما می ‌توانید هر چند وقت یک بار این کار را انجام داده و به این ترتیب مشکل هنگ کردن موبایلتان را از بین ببرید.

هنگ کردن گوشی اندروید - ری استارت کردن موبایل

ریست فکتوری کردن گوشی موبایل

در صورتی که گوشی به صورت مداوم و پشت سر هم هنگ کند نمی توان با یک راه اندازی ساده اختلالات آن را برطرف نمود. در واقع ممکن است موبایل شما ویروسی شده باشد و یا بد افزاری باعث ایجاد این مشکل شود. در چنین شرایطی پیشنهاد می دهیم تا ابتدا از اطلاعات خود مانند لیست مخاطبین، پیام های دریافتی و ارسالی و… بک آپ تهیه نموده و پس از آن موبایل خود را به تنظیمات کارخانه بازگردانی کنید. به این ترتیب تمامی اختلالات رفع خواهد شد، اما بهتر است تا قبل از قرار دادن کارت حافظه درون گوشی موبایل آن را نیز ویروس کشی نمایید.

بیشتر بخوانید: روش های غیر فعال کردن ارور Data usage warning

غیر فعال کردن لوکیشن

در صورتی که لوکیشن گوشی موبایل شما روشن باشد فرایند زیادی در موبایل تان ایجاد خواهد شد تا برخی از اپلیکیشن ها به مکان شما دسترسی داشته باشد. این فرآیند باعث کاهش سرعت سیستم عامل می شود. بنابراین توصیه می ‌کنیم تا برای جلوگیری از هنگ کردن گوشی حتما لوکیشن را غیر فعال کنید.

بهترین راهکارهای جلوگیری از هنگ کردن گوشی اندروید

انتقال اپلیکیشن به کارت حافظه

در صورتی که حافظه داخلی گوشی موبایل پر شود عملکرد آن دچار اختلال خواهد شد. بنابراین برای جلوگیری از هنگ کردن گوشی اندروید بهتر است تا اپلیکیشن ها را به کارت حافظه منتقل کنید. برای این کار مراحل زیر را دنبال نمایید:

ابتدا وارد تنظیمات گوشی موبایل خود شده و سپس روی Apps تپ کنید.

پس از آنکه وارد قسمت برنامه ها شدید یکی از آن ها را باز نمایید.

روی Storage ضربه بزنید.

پس از آن گزینه Change را انتخاب نمایید.

هنگ کردن گوشی اندروید - جا به جایی برنامه ها به کارت SD

به این ترتیب میتوانید کارت SD خود را انتخاب کرده و در مرحله بعد روی Move ضربه بزنید.

روش های جا به جایی برنامه ها به کارت SD در اندروید

حال لازم است تا مدت زمانی را منتظر بمانید تا عمل جابجایی انجام شود.

بیشتر بخوانید: معرفی مهمترین برنامه های مخرب و بدافزار های گوشی اندروید

آپدیت نرم ‌افزاری گوشی موبایل

با توجه به اینکه در اکثر گوشی های اندرویدی هر چند وقت یکبار آپدیت هایی ارائه میشود بهتر است پس از دریافت آپدیت حتما گوشی موبایل خود را به روز رسانی کنید چرا که با انجام این کار بسیاری از باگ ‌های سیستم از بین میروند. البته در صورتی که تولید برخی از گوشی ها متوقف شود دیگر آپدیتی نیز برای آن ها ارسال نخواهد شد اما شما می توانید با آپدیت برنامه ها از ایجاد اختلال در عملکرد آنها جلوگیری نمایید. البته توصیه می‌ کنیم تا تمامی آپدیت ها را بلافاصله پس از دریافت نصب نکنید چرا که در برخی از مواقع آپدیت اپلیکیشن دارای باگ هایی است که توسعه دهندگان بعد از ارائه به روزرسانی متوجه آن میشوند.

پاک کردن اپ های غیر ضروری

هر چه حافظه داخلی موبایل خود را کاهش دهید باعث بهتر شدن عملکرد آن خواهد شد. بنابراین توصیه می ‌کنیم تا حتماً برنامه های غیر ضروری، تصاویر، ویدیو ها و موزیک هایی که به آن ها علاقه ندارید را پاک کنید.