حل مشکل عدم شناسایی درایورها در ویندوز

solve-problem-not-identifying-drives-in-windows-org-pic

اگر شما از کامپیوتر و یا لپ تاپ استفاده می کنید احتمالاً با مشکل درایور برخورد کرده اید. مشکلاتی از جمله آپدیت نبودن درایو، از کارافتادن و یا عدم نصب درایور. اما اگر بخواهیم تعریفی عامیانه از درایور ها داشته باشیم میتوانیم بگوییم قطعه ای کوچک است که رابط بین سخت افزار و نرم افزارمی باشد. هنگامی که شما یک سیستم عامل جدید نصب می کنید درایور های سیستم به صورت خودکار بر روی آن نصب می شود. اما مواقعی ممکن است بخواهید یک وسیله ی جانبی را مانند هارد یا پرینتر به کامپیوتر خود وصل نمایید. به صورت پیش فرض کامپیوتر شما باید آن را نشان دهد اما گاهی مشکلاتی وجود دارد که این اتفاق نمی افتد و درایور ها در ویندوز با مشکلاتی مواجه شده و آن ها به شما نمایش داده نخواهد شد. در این مقاله قصد داریم تا روش هایی برای حل این مشکلات به شما عزیزان ارائه دهیم پس تا انتها با حضور گرمتان ما را همراهی کنید.

مقاله پیشنهادی : نصب درایور به صورت آنلاین

برطرف کردن مشکل عدم شناسایی درایورها در ویندوز

روش های برطرف کردن عدم شناسایی درایورها در ویندوز به دو بخش اصلی سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می شوند. در قدم اول شما باید از لحاظ فیزیکی مشکل را بررسی و عیب یابی نمایید و بعد از آن به سراغ تنظیمات نرم افزاری بروید.

بنابراین باید قبل از انجام هر کاری بررسی کنید که آیا هارد دیسک، پرینتر ویا هر وسیله ی جانبی که قصد اتصال آن به کامپیوتر خود را دارید سالم است یا خیر.

به طورمثال از نظر شکستگی یا عدم شکستگی آن را بررسی کرده و در صورت داشتن مشکل فیزیکی به مراکز تعمیرات کامپیوترمراجعه نمایید. اگر وسیله ی جانبی شما از نظر فیزیکی مشکلی نداشت اکنون باید اتصال آن با کامپیوتر خود بررسی نمایید اطمینان حاصل کنید که آیا وسیله ی جانبی را به درستی به کامپیوتر خود متصل کرده اید و آیا میتوانید آن را روشن کنید یا خیر.

اگر این اتصال به خوبی انجام نشده باشد امکان دارد شما با مشکل عدم شناسایی بربخورید. اگر تا اینجا همه ی موارد را چک کردید و مشکلی وجود نداشت حال به سراغ کابل های برقی که درایور را به منبع تغذیه و مادربورد متصل کرده است بروید.

در صورت حل نشدن مشکل میتوانید از یک کابل دیگر استفاده نموده و یا آن وسیله ی جانبی را با استفاده از کامپیوتر دیگری تست نمایید. اگر دیوایس در کامپیوتر دیگر شناسایی شد یعنی مشکل از آن نیست و دیوایس کاملاً سالم می باشد.

حال برای اینکه چک کنید آیا مشکل از کامپیوتر شما است یا خیر هارد دیسک دیگری را برداشته و به کامپیوتر خود متصل کنید و چک نمایید ویندزو آن را به صورت خودکار شناسایی میکند یا خیر.

با انجام مراحل گفته شده اگر مشکل حل نشد احتمالا مشکل شما سخت افزاری نبوده و شما باید به بررسی مشکلات نرم افزاری بپردازید.

درادامه ی مطلب با من همراه باشید تا شما را با روش های بررسی کردن مشکلات نرم افزاری آشنا کنیم.

دو راه به منظور برطرف کردن مشکل درایورها در ویندوز

در قسمت بالا به بررسی مشکلات سخت افزاری پرداختیم در این قسمت قصد دارم مشکل درایورها در ویندوز را از نظر نرم افزاری بررسی نماییم و روش هایی را برای حل این دسته از مشکلات به شما عزیزان ارائه دهیم.

اولین راه تبدیل فرمت هارد دیسک به NTFS می باشد برای انجام این کار اگر ویندوز ۸ و ۱۰ دارید کلید windows + x را فشار داده و سپس روی Disk management کلیک نمایید و در صورتی که از ویندوز ۷ استفاده می کنید.

کافی است روی start کلیک راست کنید و در بخش search عبارت Disk management را جست و جو کنید و آن را باز نمایید.

پس از باز کردن آن وسیله ی جانبی مد نظرتان را پیدا کنید و در صورت offline بودن ابتدا آن را فعال نمایید. اما در صورت online بودن روی آن راست کلیک کرده و بر روی گزینه ی format کلیک کنید، با این کار کادری برای شما باز می شود.

از طریق آن منوی file system و سپس گزینه ی NTFS را برگزینید و در نهایت تیک گزینه ی Perform a quick format را بزنید و OK را انتخاب کنید تا درایور فرمت شود.

مرحله اول برطرف کردن مشکل درایورها در ویندوز

دومین راهی که برای حل مشکل نرم افزاری درایورها به شما پیشنهاد میکنم فعال کردن درایور از طریق تنظیمات بایوس می باشد. ممکن است درایور شما به دلیل فعال نبودن در تنظیمات بایوس شناسایی نمی شود برای حل این مشکل در قدم اول باید کامپیوتر خود را مجدد راه اندازی نمایید و در حین روشن شدن کلید بایوس کامپیوتر خود را فشار دهید تا وارد این بخش شوید، سپس Peripherals Integrated را انتخاب کنید.

تنظیمات بایوس جهت برطرف کردن مشکل درایورها در ویندوز

برای این کار دکمه ی Enter را بزنید حال با انتخاب USB Controller گزینه ی Disabled را به Enabled تغییر دهید.

انتخاب USB Controller جهت برطرف کردن مشکل درایورها در ویندوز

با اتمام مراحل گفته شده تنظیماتی که اعمال کردید را ذخیره کرده و از این بخش خارج شوید و کامپیوتر خود را مجدد راه اندازی کنید و مشکل را چک کنید که آیا حل شده یا خیر.

برطرف کردن مشکل درایورها در ویندوز در هارد اکسترنال

در قسمت بالا شما عزیزان را با دو روش حل مشکل درایورها در ویندوز آشنا کردیم. اما یکی دیگراز این نمونه اختلال ها به مشکلات ناشی از استفاده از هارد اکسترنال مربوط می شود. همان طور که همه ی ما میدانیم امروزه بسیاری از افراد از هارد های اکسترنال استفاده می کنند و یکی از چالش های آن عدم شناسایی درایور آن در ویندوز می باشد.

اگر شما از هارد اکسترنال استفاده می کنید و به هنگام استفاده و اتصال آن به کامپیوتر خود دچار مشکل شده اید پس با دقت مطالبی که در این قسمت گفته شده است را بخوانید زیرا در این بخش ما به شما دو روش برای حل این مشکل ارائه کرده ایم.

روش اول:

حل مشکل نصب مجدد می باشد؛ برای انجام دادن این کار روی آیکون ویندوز کلیک راست کرده و گزینه ی Device mamager را انتخاب کرده و سپس DISK drives را باز نمایید.

اکنون به دنبال هارد اکسترنال خود بگردید و پس از پیدا کردن روی آن کلیک راست نمایید با این کار منویی باز می شود.

از منوی باز شده پس از انتخاب Uninstall device روی دکمه ی ok کلیک نمایید و کامپیوتر خود را ریستارت کنید و هارد را مجدد به کامپیوتر خود متصل کنید.

روش دوم:

به روزرسانی BUS Controller Drivers می باشد؛ برای این کار روی this pc کلیک راست کنید و روی manage کلیک کنید سپس device manager را انتخاب کنید و بعد از آن Universal Serial Bus controllers را بیابید و پس از یافتن آن را باز کنید.

حال باید روی USB Root Hub (USB3.0) راست کلیک نمایید و بعد از انتخاب Update driver در انتها Search automatically for updated driver software را انتخاب نمایید و مجدد کامپیوتر خود را ریستارت کنید.

بعد از روشن شدن مجدد سیستم چک کنید مشکل حل شده یا خیر.

امیدوارم از مطالب گفته شده نهایت استفاده را برده باشید و مطالب برایتان مفید واقع شده باشد 

 

ارسال نظر