نصب درایور به صورت آنلاین | آموزش کامپیوتر

install-driver-online-online-org-pic

یکی از دغدغه های اصلی کاربران پس از نصب ویندوز بر روی کامپیوتر و یا لپ تاپ نصب درایور ها و یا به عبارت دیگر راه انداز ها می باشد . اگر به روش نصب درایور ها آگاهی داشته باشید ، جز چند کلیک ساده چیزی نیست . درایور ها نرم افزاری هستند که اطلاعاتی را از چگونگی کارکرد مدیریت قطعات در اختیار سیستم قرار می دهد تا سیستم عامل بهترین مدیریت را بر سخت افزار داشته باشد و به برنامه ها اجازه استفاده از نرم افزار را بدهد . در ادامه این مقاله از برتر رایانه به شما عزیزان نصب درایور به صورت آنلاین را آموزش خواهیم داد.

بیشتر بخوانید : نحوه به روزرسانی درایور ها در ویندوز ۷

اطلاعاتی در زمینه نصب درایور به صورت آنلاین

امروزه اکثریت سیستم عامل ها به خصوص لینوکس و ویندوز ۷ و ۸ درایور های سیستم را به صورت خودکار شناسایی و نصب می کند اما به شما عزیزان توصیه می کنیم که برای عملکرد بهتر سیتم تمامی درایور ها را به صورت  دستی نصب نمایید .

برای نصب نمودن درایور ها در لپ تاپ توصیه می شود که تمامی درایور ها را از طرف سازنده ی نصب نمایید . نکته مهمی که در نصب درایور ها وجود دارد  همخوانی درایور ها با سیستم عامل ورژن (۳۲ یا ۶۴ بیتی ) می باشد . برای اطلاع کسب نمودن از نسخه سیستم عامل نصب شده بر روی my computer و یا this pc کلیک راست نموده و گزینه ی Properties را انتخاب نمایید .

نصب درایور به صورت آنلاین - تصویر اول

در مشخصات ذکر شده عبارت ۳۲ bit و یا ۶۴ bit را مشاهده خواهید نمود .

برای این که از نصب درایور موجود اطلاعات کسب نمایید می توانید بر روی My computer کلیک راست نمایید و گزینه ی manage را از بین گزینه ها انتخاب نمایید .سپس گزینه ی device manager را انتخاب نمایید .

نصب درایور به صورت آنلاین - تصویر دوم

در این بخش درایور ها نصب نشده و یا غیر فعال را  با علامت ضربدر قرمز و درایور هایی که نیاز به نصب درایور دارند و یا ناقص نصب شده اند با مثلث زرد رنگ مشخص می شوند . در ادامه به شما عزیزان روش های نصب درایور به صورت آنلاین را آموزش خواهیم داد .

هم چینین بخوانید : آپدیت درایور ها

چگونگی نصب درایور به صورت آنلاین

روش های متفاوتی برای نصب درایور ها به صورت آنلاین وجود دارد . بهترین روش این است که درایور سازنده سخت افزار را دانلود نمایید. برای مثال در صورتی که سازنده ی پردازشگر گرافیکی شما انویدیا می باشد بهتر است که به ب سایت انویدیا مراجعه نمایید و درایور مخصوص به قطعه ی خود را دانلود کنید . به دلیل این که در برخی موارد برای بهبود عملکرد قطعه سازنده ی آن درایور ها را آپدیت می کنند .

روش دیگری که نیز وجود دارد این است که برای نصب برنامه وارد device manager شده و و سپس بر روی درایور های نصب نشده کلیک راست نمایید . از بین گزینه های موجود update driver software را انتخاب کنید . سبب گزینه ی search automaticallu for update را انتخاب نمایید تا درایور مورد نظر به صورت خودکار بر روی سیستم عامل کامپیوتر و یا لپ تاپ شما نصب شود . این روش مطمئن تر از دیگر روش های موجود است .

نصب درایور به صورت آنلاین - تصویر سه

 

نصب درایور به صورت آنلاین - تصویر چهار

روش  دیگری که برای نصب درایور به صورت آنلاین وجود دارد این است که برنامه all driver را نصب نمایید . این نرم افزار ها به صورت خودکار تمامی سخت افزار هایی که نیازمند درایور هستند را شناسایی نموده و نصب می نماید .

اکثریت این مجموعه درایور ها همان نرم افزار معروف Driver Pack Soulution می باشد که با انتخاب نمودن گزینه ی setting  و پس از آن expert mode می توانید تمامی درایور هایی که نیاز به نصب یا به روز رسانی دارند را مشاهده نمایید و سپس install کنید .

آخرین روش پیشنهادی ما به شما عزیزان مربوط به نصب اط طریق نرم افزار های مربوط به مدیرتی و شناسایی درایور ها می باشد . این نرم افزار ها تعداد بسیار زیادی داشته که می توانند با شناسایی قطعات موجود در سیستم و جستجو در دیتابیس از طریق اینترنت درایور ها نصب نماید . همچین برخی از این برنامه ها قابلیت تهیه نسخه پشتیبان از درایور ها ، خروجی گرفتن از درایور های از پیش نصب شدده و به روز رسانی درایور ها را در خود دارند . از معروف ترین نرم افزار های موجود میتوان به  driver booster  ،  driver rebot  و driver pack soulution اشاره نمود .