آموزش جامع نحوه تغییر مالکیت سیم کارت | مخصوص مشترکین همراه اول

comprehensive-training-on-how-to-change-sim-card-ownership-pic2

زمانی که دارای چندین سیم کارت تلفن همراه هستید و تعدادی از آنها بدون استفاده یا غیر فعال شده اند و تمایل دارید آن را به نام یکی از اعضای خانواده یا دوستان و آشنایان خود کنید به شما نحوه تغییر مالکیت سیم کارت را آموزش می دهیم تا بتوانید این کار را به آسانی انجام دهید. در صورتی که به دنبال آموزش جامع در رابطه با نحوه تغییر صاحب سیم کارت همراه اول هستید تا انتهای این مقاله را مورد مطالعه قرار دهید.

مقاله پیشنهادی : روش های استفاده از سرویس چتر اضطراری همراه اول

اهمیت تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول

از آنجایی که جهت استفاده از کلیه امکانات و انجام امور سیم کارت تلفن همراه احتیاج به حضور مالک میباشد، در صورتی که یک سیم کارت دیگری دارید و می خواهید به یکی از اعضای خانواده خود بدهید ابتدا باید اطلاعات مالکیت آن را تغییر دهید. اهمیت تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول بدین منظور است که در صورت به نام نبودن سیم کارت هیچ کاری نظیر دریافت ریز مکالمات، قطع و وصل کردن سیم کارت و … را نخواهید داشت و برای این کار می بایست صاحب سیم کارت را به دفاتر خدماتی برده که این کار همواره نشدنی است.

جهت ممانعت از این مشکلات به محض دریافت کردن سیم کارت برای تغییر مالکیت آن اقدام نمایید. جهت انجام این کار نیز یکسری مدارک باید به دفاتر خدماتی ببرید و از مالک بخواهید تا جهت انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول شما را همراهی نماید. با انجام این کار دیگر احتیاجی نیست تا مالک اصلی برای دریافت خدمات حضوری همراه باشد چون از آن به بعد مالک سیم کارت خودتان خواهید بود.

پیشنهاد می‌کنیم که اگر سیم کارتی دارید که بلا استفاده از و می خواهید آن را به فرد دیگری هدیه بدهید یا بفروشید حتماً برای تغییر مالکیت آن اقدام کنید. گاهی انجام این کار یا سهل انگاری در این مسئله موجب سوء استفاده فرد از سیم کارت شده و همه جوره به ضرر شما خواهد بود. امروزه مؤسسات دولتی، بانک ها و مؤسسات خصوصی خدمات خود را به کاربران ارائه می دهد که سیم کارت به نامشان است.

انتقال دادن مالکیت سیم کارت همراه اول و مراحل آن

تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول به به هیچ عنوان به طور غیر حضوری اینترنتی از طریق وبسایت، کد دستوری و بدون پوکه نمی شود. از طرفی بدون حضور مالک فعلی این کار انجام نمی گیرد و حتماً باید خریدار و مالک هر دو حضور داشته باشند.

در صورت نرسیدن هر یک از طرفین به سن قانونی حضور پدر یا جد پدری واجب است و اگر طرفین به سن قانونی نرسیده باشد و دارای حکم رشد دادگاه باشد این حکم باید همراه آنها و همچنین مدارک مورد نیاز به اپراتور تحویل داده شود.

از طرفی شخص متقاضی می بایست جهت انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول درخواست کند و مدارک لازم را به دفاتر خدماتی مدنظر خود تحویل دهد پس از آن رمز انتقال سیم کارت همراه اولی برای صاحب مالک ارسال شده و به اپراتور ارائه خواهد شد شد.

اگر سیم کارت آن بدهی داشته باشد باید قبض میان دوره آن را پرداخت کنید در غیر این صورت تغییر مالکیت امکان پذیر نیست. در نهایت با ارائه امضا و اثر انگشت سند نقل و انتقالات سیم کارت انجام و پیامکی برای طرفین ارسال می گردد.

مقاله پیشنهادی : روش های افزایش سرعت اینترنت همراه اول

نحوه تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول به طور غیرحضوری

نحوه تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول به طور غیرحضوری

سامانه همراه یار به عنوان یکی از سامانه های سرویس دهنده خدمات در محل می باشد که برای این کار کاربران با شماره ۹۹۹۰ تماس برقرار نموده و با انتخاب عدد ۴ ظرف مدت کمتر از ۳ ساعت یکی از نمایندگان همراه اول در محل حضور پیدا کرده و کار انتقال مالکیت را انجام می دهد. دیگر اقداماتی که از طریق این سامانه قابل انجام است می‌توان به فعال سازی سیم کارت، قطع مفقودی سیم کارت، تعویض سیم کارت، ترابرد به همراه اول، تغییر آدرس و تبدیل خدمت خط اعتباری به دائمی اشاره نمود.

سؤالات متداول

-تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول چقدر هزینه دارد؟

طبق تعرفه پارسال جهت انتقال مالکیت سیم کارت همراه اول می بایست ۱۵۰ هزار تومان که باید ۲۵ هزار تومان آن توسط یکی از طرفین پرداخت گردد. علاوه بر این در صورت صدور قبض میان دوره باید آن پرداخت شود. هزینه تغییر مالکیت سیم کارت های دائمی همراه اول پنج هزار تومان و سیم کارت های اعتباری نیست ۲۰ هزار تومان می باشد.

-پس از تغییر نام مالک سیم کارت همراه اول تحویل سند به چه صورت است؟

بعد از تمام شدن مراحل تغییر مالکیت سیم کارت سند برای هر دو طرف تنظیم شده و باید طرفین آن را امضا نمایید. پس از آن نیز با استعلام مالکیت سیم کارت همراه اول فرد گیرنده به عنوان مالک شناخته خواهد شد.

-تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول در چه مکانی انجام می شود؟

برای انجام این کار می توانید به صورت حضوری به نمایندگی ها و دفاتر فروش این اپراتور برای سلب مالکیت سیم کارت همراه اول اقدام نمایید با انجام این کار در صورت سوء استفاده از سیم کارت آن مسئولیتی به عهده تان نخواهد بود.

-چه مدارکی برای عوض کردن صاحب سیم کارت همراه اول لازم است؟

طرفین با مراجعه به دفتر پیشخوان و تهیه مدارک زیر به اپراتور مربوطه می تواند اقدامات لازم برای تغییر مالکیت سیم کارت همراه اول را انجام دهد.

این مدارک شامل:

-اصل و کپی کارت ملی خریدار و انتقال دهنده داشتن

-به همراه داشتن یک سیم کارت در گوشی روشن

-ارائه کد پستی ده رقمی خریدار و انتقال دهنده سیم کارت

-ارائه روزنامه رسمی شرکت و معرفی نامه نماینده مربوط به ارائه کارت ملی او

-اصل و کپی وکالت نامه قانونی گزارش نامه به جای کارت ملی برای اتباع خارجی

در صورتی که برای مدت طولانی از سیم کارت استفاده کرده اید و مالک آن را نمی شناسید جهت تغییر مشخصات سیم کارت همراه اول خود باید کارت ملی سیمکارت، کد پستی، آدرس محل سکونت تان را آماده کرده و به مراکز امور مشترکین همراه اول مراجعه کنید.